mandag 21. september 2020

Endelig er vi i gang igjen; bilder fra septembermøtet i GQL

Etter et langt opphold i møtevirksomheten vår, var vi en ganske stor gjeng som møttes på kirkestua på Nordlia i begynnelsen av september. (OG vi savnet de som ikke var der, selvfølgelig.)

Vi satt ved småbord og overholdt smitteregler på beste måte. Inntil videre vil styret ordne bespisning, kakelista får "hvile" inntil det blir gitt annen beskjed. 

Nyvalgte leder Lise orienterte litt om hvordan vi skal opptre ifm smitteregler, og vi er alle innstilt på at dette bør etterleves på alle måter. En sømmelig og sikker måte slik at de fleste føler seg trygg og velkomne til å delta på våre møter. 

Programmet er oppdatert og ligger som sedvanlig ute i venstre marg. 

Sy-lørdagene er planlagt slik at hver enkelt tar med seg sin egen matpakke. 

Sett deg godt til rette og nyt alle de flotte quiltearbeidene som ble vist frem under "vis-og-fortell-delen". Både forsidene og baksidene av arbeidene ble beundret og kommentert. 

Ønsker alle en sikker, trygg og kreativ høst fremover. 














Hemmelig; Hele 3 slike tepper har Astrid brodert, stichet og sydd sammen til lekre gaver til hennes barnebarn. Vi er imponerte! Nydelig arbeid og samstemte flotte farger. 








Her spruter det med farger og forskjellige stoffer; noe å bli i godt humør av. 





Legg merke til quiltingen! Hver stoffseksjon har sin egen bord eller mønster. 
Morsom ide å ta med seg og bruke på noe.

 








Synnøve hadde med seg litt håndsøm, og stoffene som hun bruker er fuzzy-kuttet. Dersom du har motivstoff som egen seg til denne teknikken, setter hun sikkert pris på å få litt til disse fantastiske små stjernene. Hun var i gang med både nisser, snegler og frosker :-) Morsomt å se hva dette blir til slutt!



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar